De Vries Houtwerken

Op deze pagina kunt u bekijken welke diensten ik lever en wat ik met maatwerk voor u kan betekenen.

De Vries Houtwerken levert altijd maatwerk en ik kom bij u thuis om alles op te meten en te bespreken wat uw wensen zijn! Stel dat u een timmerman zoekt voor een klus die hier niet specifiek wordt benoemd, neem dan contact met mij op.

BOUWEN

Bij mij kunt u terecht voor kleine bouwwerkzaamheden zoals dakkapellen, overkappingen en andere klussen in en om het huis. Informeer voor alle mogelijkheden!

Windveren gemaakt en geplaatst
Windveren gemaakt en geplaatst 1 november 2020 BarbaraBakker

In Appingedam heb ik voor een klant windveren gemaakt en geplaats. De oude windveren waren verrot en moesten worden vervangen door windveren in [...]

ELEKTRICITEIT

Houtwerk gecombineerd met het aanleggen van stopcontacten, schakelaars en lampaansluitingen is geen punt bij De Vries Houtwerken. Meer weten? informeer naar de mogelijkheden.

Alle elektriciteit na de meterkast kan ik voor u aanleggen.

RENOVATIE

U heeft oud houtwerk dat wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik zal het houtwerk in overleg terugbrengen naar de basis, restaureren en vervolgens opnieuw afwerken naar uw wensen.

Houten tafel gerenoveerd
Houten tafel gerenoveerd 30 november 2020 BarbaraBakker

Bij een klant stond een oude handenarbeid tafel welke afkomstig is van een school. Deze tafel hebben zij zelf al heel lang in gebruik en is nu toe aan [...]

DEUREN & KOZIJNEN

Ik maak deuren en kozijnen op maat. Ik kom bij u thuis alles inmeten en we bespreken welke wensen u heeft.

Kozijnen vervangen in Oudeschip
Kozijnen vervangen in Oudeschip 24 oktober 2020 BarbaraBakker

Voor een klant heb ik twee verrotte kozijnen vervangen in Oudeschip. Deze waren beschadigd waren door vocht. Daarnaast konden de ramen niet open [...]

MAATWERK

Je weet precies wat je wilt hebben maar kunt dit nergens kant en klaar kopen? Neem dan eens contact met mij op over de mogelijkheden wat betreft op maat gemaakt houtwerk. Samen komen we er uit.

Maatwerk badkamer meubel. Gemaakt van hardhouten planken en palen.

PLAATSING

Het is geen probleem om voor u gemaakte producten op vakkundige wijze te plaatsen. Hierbij vind ik een nette afwerking erg belangrijk en ga ik met veel precisie te werk.

Antieke Lamp Renovatie
Antieke Lamp Renovatie 2 juni 2020 BarbaraBakker

Antieke lamp renovatie – De klant had een oude zelfgemaakte lamp van antiekhout met houtsnijwerk. De vraag aan mij: kan je deze lamp in ere [...]