Kozijnen vervangen in Oudeschip

Kozijnen vervangen in Oudeschip

Voor een klant heb ik twee verrotte kozijnen vervangen in Oudeschip. Deze waren beschadigd waren door vocht. Daarnaast konden de ramen niet open waardoor er niet geventileerd kon worden. Daarom is besloten om de kozijnen compleet te vervangen en in het nieuwe kozijn ramen te maken welke wel open kunnen. Het raam is nu voorzien van HR++ thermopane wat voor een betere isolatie zorgt. Daarnaast wordt het raam nu beter geventileerd omdat het moderne thermopane zelf ventilatie gaten bevat.

Om een indruk te geven van de situatie voorheen zie je hier een afbeelding van hoe het was. Ik ben begonnen met het oude kozijn opmeten en een offerte maken. Vervolgens heb ik samen met de klant gekeken wat voor soort raam er in het kozijn moest komen, dit is een openzet raam geworden. Na het maken van de kozijnen is het glas ingemeten en besteld. Tot slot heb ik het complete raam bij de klant geplaatst.

Wilt u meer weten over mijn werk? Bekijk dan mijn andere projecten of neem contact met mij op .

Kun jij ook mijn Kozijnen vervangen in Oudeschip?

Ja daarvoor kunt u bij mij terecht. Neem contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Waarvoor kan ik nog meer bij De Vries Houtwerken terecht?

In overleg is er veel mogelijk op het gebied van houtwerk. Daarnaast ben ik handig met elektra en constructie werk. Neem anders even een kijkje bij mijn recente projecten of neem contact met mij op dan probeer ik u vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.