Dakkapel Vervangen

Dakkapel Vervangen

De dakkapel was beschadigd door vocht, hierdoor is bijna al het houtwerk verrot. Daarom heb ik een nieuw frame geplaatst, een nieuw kozijn gemaakt en daarmee de gehele dakkapel vervangen. Ook is de nieuwe dakkapel voorzien van Rockwool isolatie en HR++ glas. Voor de afwerking heb ik gekozen voor Keralit, een kunststof plank welke erg onderhoudsvriendelijk is. Voor het dak heb ik EPDM gebruikt.

Ons huis (gekocht in 2015) was een behoorlijk ‘klushuis’. We hebben werkelijk waar alles gestript en opnieuw opgebouwd. Buitenom moesten alle kozijnen worden vervangen, deze waren verrot. Al het dakbeschot is vervangen en overbodige schoorstenen hebben we van het huis afgehaald. Bekijk mijn andere projecten om hier meer over te lezen en te zien!

Kan mijn dakkapel gerenoveerd of vervangen worden?

Elk dakkapel kan worden vervangen. Voor een renovatie moet eerst worden gekeken wat de huidige staat van de bestaande dakkapel is. Neem contact met mij om te informeren naar de mogelijkheden!

Kan in voor verfwerk ook terecht bij De Vries Houtwerken?

In combinatie met andere werkzaamheden kan ik voor u regelen dat ook verfwerk voor u wordt gedaan. Dit doe ik niet zelf maar ik heb een goede ervaring en samenwerking met BTZ Bakker Onderhoud.