Nieuw kozijn Zandeweer

Nieuw kozijn Zandeweer

Bij een klant in Zandeweer zaten verrotte stukken in de dorpel en in de tussenstijl van het kozijn. Na overleg heeft de klant besloten het gehele kozijn te laten vervangen. Daarbij wilde hij graag de indeling van het kozijn andersom laten maken, zodat het openzetraam links zou komen in plaats van rechts.

Ik heb eerst het kozijn ingemeten en vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het maken van het kozijn. Hieronder is te zien hoe met behulp van spanbanden het kozijn recht gemaakt is.

Toen kon het kozijn verder afgemaakt worden voor levering en in de grondverf worden gezet. Uiteraard is eerst het oude kozijn vakkundig verwijderd en is het gat voorbereid voor het nieuwe kozijn. Het plaatsen van kozijnen in bewoonde huizen probeer ik altijd zo te plannen dat het glas direct na het plaatsen, op de zelfde dag er nog in wordt gezet. Ook een ander lek glas kon toen meteen worden vervangen.

Al met al een geslaagde plaatsing van een nieuw kozijn in Zandeweer!

Wilt u meer weten over mijn werk? Bekijk dan mijn andere projecten of neem contact met mij op .